ניתוח קטרקט לא בלייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/06/2020 | 12:18 | מאת: ריקי

שלום רב, לפני חצי שנה עברתי ניתוח קטרקט בעין שמאל. כרגע הכל בסדר. לפני כן מאז הניתוח למשך חמישה חודשים כמעט, היו לי גם סנוורים, גם דמעות ואי נוחות. טופלתי בכל מיני טיפות ומשחות. היום בעין ימין אובחן קטארקט בדרגת שלוש. אני מועמדת לניתוח. שאלתי היא: האם ניתוח שהיה לא בלייזר גרם להחלמה איטית יחסית ולכל התופעות הנ'ל. האם אתה ממליץ לי לעבור את הניתוח השני בלייזר? תודה רבה

בניתוח הלייזר מספר שלבים שונים. ההחלמה מעט שונה אך לא בהכרח שכל התלונות יעלמו.

מנהלי פורום בריאות העין