דימום בעין לאחר הזרקת אווסטין (ניוון רשתית)

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/06/2020 | 18:20 | מאת: מרים

שלום רב, אתמול עשיתי זריקת אווסטין בעין בבית החולים הדסה עין כרם. כבר כמה שנים שאני עושה זריקות וגם לפני כחצי שנה עשו לי ניתוח עקב דימום מקולרי. מיד לאחר ההזרקה העין הפכה לאדומה ממש, זה נראה דימום, שאלתי את הרופאה והיא אמרה שזה בסדר אבל זה ממש מלחיץ אותי. צירפתי תמונה ואשמח לדעת האם אני צריכה לעשות משהו ולפנות למיון או שהכל בסדר. תודה מראש

אין באפשרותנו לפענח תמונות, דימום לאחר זריקה אינה ביעה לרוב, אם הרופאה בדקה ואמרה שהכל תקין, סביר שאין בעיה

מנהלי פורום בריאות העין