אחוזי נכות לילדה עם לקות ראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/05/2020 | 01:33 | מאת: מוטי

שלום ביתי בת 8 לקויות ראייה.מוגדרת 100 אחוז. שבוע שעבר עברנו ועדה נוספת בביטוח הלאומי. בבדיקה האחרונה האיבחון היה עין ימין 6/20 עין שמאל 6/60. הורידו לנו את אחוזי הנכות ל 50 אחוז. האם השנוי הוא לטובה. או סתם חלמאית של הביטוח הלאומי? האם ידוע למישהו האם כל עין מקבלת אחוז נכות בנפרד ואז מחברים את האחוזים.

אחוזי הנכות הם לפני הראיה בשתי העיניים, לא חיבור של נכות בכל עין בנפרד. הירידה באחוזי הנכות הם עקב שינוי לטובה בראיה.

מנהלי פורום בריאות העין