פלוטרס בשתי העיינים בגיל צעיר(21)

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/05/2020 | 18:56 | מאת: טל

שלום רב, בן זוגי בן 22 סובל כבר מעל שנה מפלוטרס בשתי העיניים. עד למצב שזה מפריע לו בתפקוד היומיומי. בבדיקות שנעשו אצל הרופא לא נמצא שום דבר. יש לו כילזון בשתי העיניים שנקבע לו ניתוח להסרה של אחד מהם, בנוסף יש לו בעיות בבלוטת התריס וויטיליגו. האם קיים קשר? מה מוביל לפלוטרס כה משמעותי בגיל צעיר?

אין קשר ידוע בין הדברים. צריך להתרגל לפלוטרס

12/05/2020 | 15:40 | מאת: טל

תודה על המענה, פלוטרס שפוגע באיכות החיים עד למצב שהתפקוד השוטף נפגע בגיל 22 לא נחשב חריג? ללא מחלות עיניים כלשהן קודמות. המצב כרגע לא מאפשר פשוט להתרגל לזה(המצב חמור מאוד).. יש דברים נוספים שניתן לבדוק ובעזרתם לשלול מחלות/גורמים אחרים? תודה מראש.

מנהלי פורום בריאות העין