בליטה בעין לאחר שעורה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/05/2020 | 02:05 | מאת: מיכל

שלום, לפני שלושה שבועות התחילה לי שעורה (כנראה) שכללה נפיחות, כאב במצמוץ, ואודם קל. השתמשתי במשחה אנטיביוטית והתסמינים עברו אך שמתי לב שנשאר באותו מקום בליטה קטנה בעפעף. יש צורך לחזור להשתמש במשחה ? והאם קומפרסים חמים יוכלו להעלים את הבליטה? אני חיילת אז יקח זמן עד שאוכל להבדק אצל רופא עיניים . תודה !

יכול לקחת זמן עד שהנפיחות תחלוף. קומפרסים חמים יכולים לעזור לזרז את התהליך. אין צורך במשחה בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין