כאב לאחר הרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/05/2020 | 14:08 | מאת: יעל

לפני כמעט יממה ביצעתי בדיקת עיניים עם הרחבת אישונים. אישון עין ימין חזר למצב תקין בשעות הלילה, ואילו לשמאל נדרש יותר זמן. היום בבוקר שני האישונים תקינים, אך עין שמאל כואבת בכל מבט לכיוון החלון, כלומר לאור. מבט לחלון ומיד יש כאב, וכשאני מסיטה את מבטי מהאור הכאב חולף מיד. האם זה תופעות לוואי עוד מההרחבה, או שנגרם נזק, או תגובה כלשהיא? אני לא יודעת אם קשור, אבל עין זאת הרגישה קצת יבשה והפריעה לי לפני כן, זאת אחת הסיבות שפניתי לרופא, אך הרופא אמר שהבדיקה תקינה. תודה

אם התופעות נמשכות, יש לגשת לבדיקה של רופא בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין