כניסת חומר לעין מהתזה רחוקה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/04/2020 | 12:34 | מאת: רונית

אתמול בערב השפרצתי חומר ניקוי על התקרה ולאחר כמה דק הרגשתי קצת שורף בעין אז הנחתי שכנראה ניתז לי לתוך העין , אם זה אכן מה שקרה זו כמות מזערית מאוד. בכל אופן שטפתי הרבה והייתה אדמומיות קלה. לאחר כבערך שעה האדמומיות עברה והתייעצתי עם רופא המשפחה אמרתי לו שיש לי סטרודקס והוא אמר לי לשים. הבוקר קמתי אין אדמומיות אבל אני מרגישה כאב קל בעין. האם זה בגלל הסטרודקס? האם יש סכנה לעיוורון? בנוסף, אם עליי ללכת לרופא עיינים ויש תור עוד הרבה זמן, אז לגשת למיון? תודה

אם יש הפרעה בראיה או כאבים, יש צורך בבדיקת רופא עיניים.

26/04/2020 | 13:57 | מאת: רונית

הכאב חלף ובכל אופן קבעתי לתור לרופא עיניים. התייעצתי באותו הערב עם רופא משפחה שביקש שאשים טיפות סטרודקס למשך יומיים-שלוש . שמתי יוםהאחד ושכחתי להמשיך הטיפול, ועכשיו חזרתי לשים, האם זה תקין?

יש להמתין עם המשך טיפול לבדיקת רופא העיניים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין