אני רואה שערה קטנה שאני לא בטוח שקיימת במציאות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/04/2020 | 14:18 | מאת: אני

שלום, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני מסובב את הראש שמאלה עד הקצה (כמעט 180 מעלות), בקצה השמאלי של עין שמאל אני רואה שערה קטנה שיוצאת מהקצה השמאלי-תחתון ועולה בצורה מעוגלת עד בערך אמצע גובה שדה הראייה, אך עדיין בצד שמאל. השערה היא בצבע שחור וגם השיער שלי שחור (כולל הריסים). יש לי ריסים דיי ארוכים ומעוגלים, ניסיתי לסדר/להזיז אותם, אבל אני עדיין רואה את ה"שערה" שאני לא בטוח שקיימת. זה יכול להיות משהו שדורש תשומת לב?

21/04/2020 | 14:21 | מאת: אני

עדכון קל - הרגע שמתי לב שכשאני מושך כלפי מטה את העור שמתחת לעין, אני לא רואה את ה"שערה", אז אולי זה בכל זאת ריס... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל תגובה.

אם השערה יוצאת מהעפעף אז אין דחיפות. ככל הנראה מדובר בריס. אם מדובר בדבר אחר אז יש לגשת לבדיקת עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין