כאבי ראש ועיניים לאחר ריכוז ממושך.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/04/2020 | 18:13 | מאת: ירין

שלום, אני בן 23, לפני כשנה הייתי משחק המון במחשב, משחקים שמחייבים ריכוז בנקודה אחת במסך לזמן ממושך, לאחר כתי שנה החלו לי כאבי ראש והפסקתי עם זה. מאז, בכל פעם שאני צריך להתרכז לזמן ממושך ( קריאה, נהיגה וכד') לאחר זמן ממש קצר חוזרים לי שוב הכאבי ראש והעיניים, הרופא עיניים לא מצא בעיה כלשהי, ולפי הבדיקה שנערכה ל האופטימטריסת, המספר לא ישתנה, הוא הביא לי פריזמות למשקפיים, אבל זה לא שינה את המצב, מכאן אני לא יודע מה לעשות ואשמח להתייעצות. חשוב לומר שיש לי מספר ממש נמוך מגיל קטן עם צילינדר בעין שמאל.

04/04/2020 | 08:05 | מאת: ד"ר אורן גולן

למה האופטמטריסט נתן לך פריזמות ? אולי הוא הבחין בקושי במיקוד או בפזילה ? תפנה לבדיקת אורטופטיקה בשלב ראשון

מנהלי פורום בריאות העין