היפרדות הזגוגית האחורית בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/03/2020 | 18:43 | מאת: אבי

יש לי היפרדות הזגוגית האחורית בעין, ובשבועות האחרונים, לאחר שאני משפשף את העיניים, אני מבחין במסגרת שחורה שהולכת ומתרחבת, עד שהיא נעלמת, ואז הראייה חוזרת להיות כרגיל. האם זו תופעה ידועה של היפרדות הזגוגית האחורית בעין, ואין מה לדאוג ? תודה.

04/04/2020 | 08:02 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום מה שאתה מתאר יכול להתאים למגרנה של העין אם זה קורה לאחר שאתה מגרד בעין אז בטח תפסיק עם הגירודים זה לא בריא לעיןבכל מקרה … הייתי גם חוזר על בדיקת עיניים שוב

מנהלי פורום בריאות העין