הבזקים וכתמים בראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/03/2020 | 00:57 | מאת: מאיה39

שלום, מגיל צעיר היו לי כמו נקודות שחורות שקופות צפות בעין ורופא אמר לי שזה כלום. בגיל 24 עשיתי ב"עיניים" ניתוח לייזר וירד לי המספר לגמרי. בחודשים האחרונים אני רואה הבזקים כשאני עוצמת את העין מדי פעם או במעבר לחושך מוחלט, לפעמים כמו ברקים ממש, שעוברים עם הדלקת האור. ישלי גם מדי פעם תופעה שאני רואה כמו "תריס" של אור זז בקצה העין כשהעין עצומה. הייתי אצל רופא ששם לי טיפות ובדק היפרדות רשתית ואמר שהכל בסדר רק העין מאוד מאוד יבשה ורשם לי טיפות ג'ל שאני שמה. בימים האחרונים אני רואה כמו כמו כתם בצד העין, שאיני יכולה לראות אותו בבירור מרוב שהוא בצד, שכאילו מתרחב ופועם קצת. כשאני מזיזה את המבט הוא נעלם. האם זה יכול להיות משהו אחר מלבד היפרדות רשתית? תודה.

04/04/2020 | 07:53 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום במקום ראשון הייתי חוזר על בדיקת הרשתית … אפשר גם להרחיב את הבדיקה ןבדיקה נוירואופתלמולוגית אם התלונה ממשיכה ללא ממצאים בבדיקת רשתית

מנהלי פורום בריאות העין