שינויי שדה ראיה - דחוף !

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/03/2020 | 21:22 | מאת: גיא

דחוף !! בן 40 בעבר קרע רשתית לפני 14 שנה הזרקת גז בימין ומס תיקוני לייזר לתיקון רשתית בשתי העיניים מס 17 על 22 במשקפיים בעדשות 16 וחצי על 15 - ביום בו החלפתי עדשות למס הנל ( עליה של מס אחד בשתי העיניים) יש שינוי בשדה ראיה בעין שמאל -מעין עיוות קווים בשדה ראיה תחתון האם ישנו סיכוי שכתוצאה מהעדשות החדשות ? כמו כן שאריות אור למשך מס שניות בחשיפה לאור חזק

24/03/2020 | 07:21 | מאת: ד"ר אורן גולן

דבר ראשון יש לשלול בעיות ברשתית … לפנות בהקדם לבדיקה עם הרחבת אישונים

מנהלי פורום בריאות העין