ניתוח להחלפת עדשה פעם שניה לאחר ניתוח קטרקט שבוצע לפני 7 שנים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/03/2020 | 21:34 | מאת: החלפת עדשה פעם שניה לאחר ניתוח קטרקט

השאלה כיצד מבוצעת החלפת העדשה פעם שניה ומה מידת הסיכון בניתוח כזה על היפרדות הרשתית ועיוותי הקרנית אודה לכם על התשובה זה יסייע לי להחלטה

12/03/2020 | 20:39 | מאת: ד"ר אורן גולן

יש מספר גרסאות לניתוח הזה ואין לי פה מספיק מקום כדי לכתוב את תהליכי הניתוח השונים …אפשר להוצי עדשה ולהשתיל באותו מקום או במקום יותר קידמי בעין או לתפור עדשה הכל להחלטת המנתח … כל ניתוח בעין מעלה סיכוי לאי ספיקת קרנית ויש לבצע ספירת תאי אנדותל לפני … יש סיכון כמו בכל ניתוח להפרדות רשתית ושה תלוי במצב הרשתית … לא ניתן לדיין את זה במסגרת של מספר שורות בפורום

מנהלי פורום בריאות העין