*לא רואה בעין שמאל בחושך *נק' שחורות מלוות ראייה.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/02/2020 | 12:33 | מאת: ריל

שלום רב. אני חשה מאי נוחות עקב שני מצבים המתרחשים בעיניי. 1. כשאני מכבה את האור בחדרי, לקראת שינה ויש אור מועט בחדר (נורת המזגן, נורת הפלאפון), איני רואה בעין שמאל בכלל- מסך שחור, זה מאד מבהיל. על מה זה יכול להעיד ומה עליי לעשות כדי לטפל בכך? 2. באור יום אני רואה נקודה שחורה או שתיים אשר זזות בשדה הראייה שלי. על מה יכול מעיד ואיך אוכל להפטר מהן? תודה רבה.

יש צורך לגשת לבדיקה של רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין