ריצודים והבהובים לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/02/2020 | 12:00 | מאת: אבי

כשבוע לאחר ניתוח קטרקט בעין שמאל. הושתלה עדשה למרחק בלבד. בתנועת עיניים יש ריצודים והבהובים של שדה הראייה ההיקפי הגורם לתחושה ממש לא נעימה ומלחיצה מאד. אבקש את המלצתך. תודה רבה

18/02/2020 | 16:37 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום אבי כדאי לפנות למנתח ולבצע בדיקת עיניים עם הרחבת אישונים

18/02/2020 | 16:46 | מאת: אבי

מודה מאד על ההתייחסות. ביום שישי האחרון נבדקתי על ידי המנתח שהרחיב עישונים. הכל תקין. מה יכולה הסיבה לריצודים ולהבהובים, אודה להתייחסותך.

20/02/2020 | 07:32 | מאת: ד"ר אורן גולן

אתה צריך להיות במנוחה ממאמצים פיזיים ולחזור על הבדיקה עוד שבוע שבועיים או בכל החמרה בסימפטומים … יכול להיות שישנה הפרדות זגוגית וצריך לתת לתהליך הזה הסתיים … קשה לי לדעת בדיוק בלי בדיקה

20/02/2020 | 13:08 | מאת: אבי

מודה מאד על ההתייחסות. ממש כרגע חזרתי מביקורת נוספת אצל הרופא המנתח שהרחיב אישונים ובדק את היקף הרשתית. אמר שהכל תקין והרשתית תקינה ושהעדשה במקומה. האם יש לדעתך עוד מה לבדוק. תודה רבה רבה אבי

מנהלי פורום בריאות העין