כתמים צפים בעיניים- פגיעה בתפקוד

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/02/2020 | 08:59 | מאת: יונתן

שלום וברכה, כבר יותר משנתיים אני סובל מכתמים צפים בשתי העיניים, שהולכים וגדלים\מתרבים עם הזמן. הייתי אצל כמה רופאי עיניים והם אמרו שהעיניים תקינות ואין פתרון יעיל שהם יכולים להציע. לצערי, מדובר כאן בבעיה שקשה לתאר את מידת החומרה שלה: היא מפריעה לתפקוד הרגיל שלי על בסיס יומי, במיוחד באזורים מוארים מאד. רציתי לנסות ולברר אם ישנה דרך כלשהי לעמעם או להעלים אותם בלי ניתוח- כלומר, האם ישנן טיפות כלשהן או אפילו משקפיים מיוחדים שמטרתם לטפל בזה? אם יש משקפי צבע שיכולים לעזור בזה אני מוכן לנסות אותם(גם אם ההשלכה תהיה לראות רק צבע יחיד כל הזמן). תודה ויום נעים יונתן

09/02/2020 | 18:51 | מאת: ד"ר אורן גולן

לגבי טיפות אני לא מכיר אבל שמעתי על עדשות למשקפיים אבל אני לא יודע מה היעילות … מתאר לעצמי שזה לנסות ולראות אם עוזר

מנהלי פורום בריאות העין