בלפריטיס חוזר לאחר כמה שנות רגיעה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/01/2020 | 09:17 | מאת: דורון

שלום, לפני כ 5 שנים אובחן לי בלפריטיס. זה היה אחרי כמה שנים של שעורות חוזרות. נתנו לי טיפול והיתה רגיעה של כמה שנים. לפני קצת יותר מחודש הופיעה לי שעורה והלכתי לרופא עיניים. אמר בלפריטיס. השעורה עברה, אבל אני מרגיש שהבלפריטיס פעיל. כל בוקר עין אדומה, יש לפעמים הפרשות קלות. אני מרגיש שהעין לפעמים חמה. אני עושה קומפרסים ומורח משחה אנטיביוטית פעם ביום בערב. האם יכול להיות שחודש ימים הבלפריטיס לא מראה סימני כניעה. רק במהלך היום העין חוזרת חהיות כרגיל. מהבוקר במשך 4 שעות בערך ולפעמים יותר, העין אדמומית. לאחר מכן היא חוזרת לקדמותה. אין אפשר להיפטר מהעניין? תודה מראש

בלפרטיט היא מצב כרוני שיכול לעיתים להחמיר או להיטיב. כדי למנוע החמרות מאוד מומלץ על טיפול קבוע בקומפרסים חמים למשך 10 דקות פעם ביום או יותר בזמן החמרה. בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין