נק' בהירה שזזה בזווית הראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/01/2020 | 19:14 | מאת: נט

שלום. עברתי ניתוח להסרת משקפיים לפני 8 שנים בערך. ביומיים האחרונים שמתי לב שיש לי מן נק בהירה שזזה בצד הראייה. לפעמים לכיוון מטה ולפעמים הפוך. זה מופיה ממש לשניה ונעלם ואז אין כלום. ואחרי כמה זמם שוב. לפעמים כמה שעות אין כלום ואז פיתאום. השאלה מה זה יכול להיוץ ואם יש קשר לניתוח הלייזר? במידה שמדובר בזגוגים הטיפול בה הוא לייזר האם זה גם בעיה במידה שאצטרך שוב ניתוח לתיקון הראייה..?

13/01/2020 | 19:50 | מאת: ד"ר אורן גולן

כנראה שמדובר ברחפן בזגוגית של העין ואין לו קשר לניתוח להורדת משקפיים אותו ביצעת … מה שכן אתה צריך לפנות לרופא עיניים לשלילת קרעים ברשתית

מנהלי פורום בריאות העין