אישון מורחב לאחא שימוש בדתמיצין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/01/2020 | 23:48 | מאת: אלונה

שלום דר. לפני כשבוע ניתנה לי אנטיביוטיקה דתמיצין לעין ימין בגלל דלקת ואדמומיות בעין למינון של פעמיים ביום למשך שבוע. שמתי לב שלעין ששמתי בה את הטיפות יש אישון מוגדל יותר מהשני והיא גם כואבת לי למרות שסיימתי את הטיפול באנטיביוטיקה. קיבלתי גם טיפות פרי טירס לעין והשתמשתי בה לסירוגין בעת הצורך. האם אפשרי שהאישון מוגדל כתוצאה משימוש בדתמיצין?? אודה לתשובתך, תודה מראש. אלונה.

07/01/2020 | 18:29 | מאת: ד"ר אורן גולן

התרופה לא אמורה להרחיב אישון … צריך לבדוק במה מדובר בבדיקת עיניים במנורת סדק

מנהלי פורום בריאות העין