תיקון ניתוח קטרט שעברתי לפני שבועיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/12/2019 | 12:21 | מאת: רונית

עברתי לפני שבועיים ניתוח קטרט עם עדשה מיוחדת הכוללת צילינדר בעין שמאל , מאז חלה ירידה משמעותית בעיניים שלי , עליי לציין שעין ימין היא עין עצלה , האם ניתן לתקן

29/12/2019 | 03:54 | מאת: לילי

רונית כיצד הראיה התדרדרה??הניתוח אמור לשפר את הראיה!

30/12/2019 | 17:04 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום רונית באופן כללי ניתן לתקן אולם צריך להבין מה קרה קודם ואז לתת את המענה הדרוש … לפעמים לאחר ניתוח קטרקט לוקח מספר שבועות עד שהראיה מסתדרת כמו כן צריך לבדוק עם הרופא המנתח מה הכוונה שאת רואה פחות טוב ? האם מדובר לקרוב או למרחק ? איזה עדשה הושתלה מולטי פוקלית או מונופוקלית ? האם העדשה שהושתלה לתיקון הצילינדר יושבת באוריאנטציה הנכונה … תגשי לרופא המנתח

מנהלי פורום בריאות העין