קושי בראיית לילה בנהיגה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/12/2019 | 20:32 | מאת: לילי

שלום רב, יש לי מספר מינוס 7 בשתי העיניים. כבר הרבה זמן שמתי לב שהנהיגה בליחה נעשתה לי מלחיצה, כי האורות של המכוניות נעשים מטושטשים או נמרחים, ובמקומות חשוכים ללא תאורה זה ממש מלחיץ. הראיה מרחוק ( נגיד אם אין לפני מכונית קרובה אלא במרחק רב) נעשית לא ברורה ומטושטשת. הייתי בבדיקה לפני כשבוע במכון לניתוח להסרת משקפיים ולא מצאו לי משהו מיוחד בעיניים. מה יכולה להיות הסיבה? אני ממש צפחדת לנהוג בלילה. יש לציין שאני מרכיבה עדשות מגע כל היום, ללא משקפיים....

יתכן ומדובר בעכירות בעדשת העין. יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין