ריטלין וראייה מטושטשת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/11/2019 | 13:15 | מאת: הדר

שלום, אני לוקחת ריטלין כבר מגיל 15, כיום אני בת 29, רק בזמן תקופות מבחנים. בעבר לקחתי 30 מ"ג ריטלין LA וכיום לוקחת 30, ובשנה האחרונה 60 מ"ג ריטלין LA ליום, אך לא כל יום. בחודשיים האחרונים לקחתי 60 מ"ג באופן עקבי כל יום, ובימים האחרונים התחלתי לראות מטושטש. האם זה קשור לריטלין? בנוסף, האם זאת תופעה שחולפת עם הפסקת השימוש או שהריטלין משפיע על הראיה לטווח הרחוק? תודה רבה

אם קיים טישטוש ראיה, יש לפנות לבדיקה של רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

18/11/2019 | 18:38 | מאת: הדר

תודה. האם ייתכן שזה נובע מהריטלין, והאם זאת השפעה לטווח קצר או גם ארוך?

מנהלי פורום בריאות העין