ברקים בזוית העין, האם נדרש מעקב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/11/2019 | 23:23 | מאת: יונתן

בן 34. חוויתי לאחרונה ברקים בזוית העין. זה קרה רק פעם אחת, לכמה שניות. לא חוויתי תופעות נוספות, אין כאבי ראש. בכלליות הראייה שלי תקינה. הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר שזה נראה תקין והפנה אותי לנוירולוג. ממה שהבנתי זה עשוי להיות היפרדות זגוגית וצריך להיות במעקב עקב הסכנה לרקעים ברשתית. האם יש היגיון בהפניה שלו לנוירולוג בלי הצעה לבוא לביקורת אצלו שוב? או שעדיף ללכת לרופא עיניים נוסף לחוות דעת שניה? האם כדאי לראות רופא עיניים נוסף בלי קשר בעוד כשבועיים גם אם התופעה לא נמשכת?

08/11/2019 | 08:40 | מאת: ד"ר אורן גולן

הנוהל הרגיל כאשר רואים ברקים בזוית העין זה בדיקת קרקעית ואז שבועיים מנוחה ממאמצים פיזיים ואז שוב בדיקת קרקעית

מנהלי פורום בריאות העין