ניתוח קטרקט עם/בלי צילינדר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/10/2019 | 13:23 | מאת: ורד

שלום רב, אמי לפני ניתוח קטרקט ומתלבטת אם לטפל במסגרת הניתוח גם בצילינדר או לא. אלה השאלות שלה (מצורף קובץ עם תוצאות בדיקת העיניים): 1) איך מסתדרים עם עין אחת בלי צילינדר ואחת עם? 2) אם עושים את הניתוח עם עדשה טורית , לטפל בצילינדר, האם הצילינדר יכול לחזור? להשתנות? 3) מה מידת ההצלחה ? (מתייחס לעדשה טורית) 4) אם מטפלים בראיה מרחוק האם הראיה חוזרת להתקלקל עם הגיל? 5) כנ"ל לגבי ראיה מקרוב ומולטיפוקל. בתודה מראש, ורד

31/10/2019 | 13:25 | מאת: ורד

לא מצליחה להעלות קובץ התמונה...

31/10/2019 | 13:28 | מאת: ורד

ניסיון נוסף...

31/10/2019 | 13:56 | מאת: ורד

צילינדר קרניתי בעין ימין (שבה יהיה הניתוח הראשון) - 2.14 אנא כתבו אם יש פרטים נוספים נדרשים מבדיקת העיניים. תודה

אפשר לטפל בצילינדר של 2 עם סיכוי גבוה מאוד להצלחה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין