סינוור ושחור בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/10/2019 | 22:53 | מאת: דן

שלום לפני כמה שנים בישיבה על ספסל(מיטה) . להוצאת נגע ביד הזריק הרופא זריקה מקומית .ומיד חתך לי עם הסכין ,קטע עור כמו שחותכים עגבנייה .תפר . הסתכלתי בעניין רב ,פעור פה. והמשיך כך לעוד 6 נגעים בגב שלא ראיתי . נדמה לי ,בנגע השלישי פתאום לא ראיתי כלום , כמו מסך שחור. שבגמר העניין התיישבתי ולאט לאט הסתדר . מאז לקחתי כל שנה שנתיים דם כמה פעמים ולא הסתכלתי שדקרו .הכל בסדר . השבוע רציתי לראות .ואחות חדשה כנראה התמהמה במציאת העורק הנכון ולקחה הרבה דם . לקראת הסוף ראיתי מטושטש,ושנגמר וקמתי ללכת (קצת מבולבל) החלק האמצעי בראייה היה מסונוור לכל מקום שהסתכלתי . כאילו רואה (במרכז הראייה )שמסתכל לשמש עם ניצנוצים .שלא לדבר בחוץ בשמש ממש לא יכולתי להביט . 1)מה קרה בשני המקרים? מסוכן? 2)ואיך למנוע ?

ככל הנראה הטישטוש נבע מהתרגשות ואין לכך משמעות. מומלצת בדיקת עיניים לודא שאין בעיה אחרת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין