ראיה מטושטשת בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2019 | 18:38 | מאת: נטלי

היי לפני כשלושה שבועות התחלתי טיפול בפרדניזון 40mg ביןם בעקבות אלופציה אראטה. לפני מספר ימים, שמתי לב שהראיה בעין ימין מטושטשת (התחושה היא כאילו יש לי שכבה שקופה על העין). האם זוהי תופעת לוואי כתוצאה משימוש בפרדניזון? האם עליי להפסיק לקחת את הכדורים? במידה ולא אפסיק האם זה יכול להיות גם בעין השנייה? האם בסיום הטיפול בפרדינזון מצב העיניים שלי יחזור להיות כשהיה? תודה!!!

29/10/2019 | 19:29 | מאת: ד"ר אורן גולן

סטרואידים יכולים לגרום לתפועות לוואי עיניות ולכן כדאי ללכת לבדיקת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין