חשיפה לקרן אור ממכשיר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2019 | 12:04 | מאת: ענת;

שלום רב, לפני כ 10 ימים ביצעתי טיפול פנים IPL ( עם מגן עיניים) ולאחר מכן נכחתי בחדר בעת טיפול IPL של חברתי, ולשנייה ( לא בכוונה) הסתכלתי לכיוון המכשיר ועיניי קלטו את קרן האור הזאת. מאז מרגישה שראייתי לא חדה ( בעיקר בהסתכלות במסכים - טלביזיה ומחשב) . האם יש קשר? יש משהו לעשות ? תודה !!

29/10/2019 | 19:42 | מאת: ד"ר אורן גולן

אור של ipl יכול להיספג בעין ברקמות שמכילות פיגמנטציה כמו הקשתית … לא יודע עם חשיפה קצרה כמו שאתה מתאר יכולה לגרום לנזק כזה אבל בטח שווה בדיקה אצל רופא עיניים

מנהלי פורום בריאות העין