עלית מספר משקפי קריאה ורחק ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/10/2019 | 07:38 | מאת: שירית

שלום אני בת 47 מרכיבה משקפי קרוב ל-4 שנים המספר עלה עם השנים כרגע 2.75 בבדיקה האחרונה אובחן שאני צריכה מספר +1 גם לרחוק. האם זה סביר ? עליית המספר היא סבירה 1.75 בפחות מ-3 שנים? האם זה אמור להיעצר באיזה שלב כרגע לא רואה כלום מקרוב ללא משקפי קריאה ומה זה אומר מרחוק , האם גם כאן המספר יתחיל לעלות? עד לפני 3 שנים ראיתי טוב גם מקרוב וגם מרחוק

28/10/2019 | 19:20 | מאת: ד"ר אורן גולן

יכול להיות אבל תפני לבדיקת עיניים כדי להיות רגועה … עם הזמן משקפי קריאה גם יכולים להגיע ל3+

29/10/2019 | 07:25 | מאת: מירית

אני נבדקת פעם בחצי שנה - התוצאות תקינות. מה מפריע לי שישנה עליה כל הזמן לקריאה מקרוב מספר שנים מ +1 ל 2.75+ גם ראיה למרחק ישנה גם עליה כל הזמן כרגע בסביבות 1+ השאלה אם זה תקין ועד כמה מספרי המשקפיים יכולים לעלות ערגע בכל בדיקה (פעם בחצי שנה לערך) המספרים עולים

מנהלי פורום בריאות העין