השתלת קרנית וקרטקונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/10/2019 | 00:41 | מאת: שמוליק

שלום רב, עברתי השתלת קרנית (dalk)עקב קרטקונוס מתקדם, כיום יש לי צילנדר גבוה מאוד, בערך 12. אני שוקל לעשות dalk חוזר, רק שהפעם בלייזר. האם ניתן לעשות שוב ניתוח במצב כזה?

לקריאה נוספת והעמקה

כן ניתן אבל צריך למצות פתרונות אחרים כמו חתכים או לייזר להורדת הצילינדר ועדשה סקלרלית בין השאר … ניתוח חוזר כמובן כרוך בסיכונים

מנהלי פורום בריאות העין