שעורה כלואה בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/10/2019 | 00:25 | מאת: רינת

שלום, יש לי שעורה כלואה בשתי העיניים כבר 10 חודשים. טיפות העיניים והמשחה שרופא העיניים נתן, והקומפרסים החמים לא עזרו. מצד שני, הרופא היה נגד ניתוח. השעורה בעפעף התחתון בפנים בשתי העיניים. האם יכולה להיות תעולת לנסות שוב טיפות ומשחה עם סטרואידים אחרי 10 חודשים? ומהן מספר השנים המקסימלי שבהן שעורה נספגת? או שזה לא חייב להספג? כי הרופא אמר סבלנות שיספג. בעין ימין המצב יותר טוב, אבל בעין שמאל הרבה יותר מציק תודה מראש

26/10/2019 | 21:20 | מאת: ד"ר אורן גולן

10 חודשים זה מספיק זמן לחכות כדי ללכת ולנתח את זה … אלא אם כן זה נמצא במקום שמסכן את דרכי הדמעות ואז עדיף להמתין שיספג

מנהלי פורום בריאות העין