דסקות קעורות בבדיקת פונדוס לילה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/10/2019 | 12:42 | מאת: תמי

שלום רב, לבני בן ה7 יש כאבי ראש במעקב בחודשים האחרונים. תדירות לא גבוהה (מאי עד אוגוסט - 7 אירועים-4 עם הקאה) וכרגע רק מעקב. הרופא שלח אותנו לבדיקת קרקעית. הרופאה אמרה שהבדיקה תקינה , אבל בדף הסיכום שנתנה לנו כתוב: קטעים קדמיים במפ,קרניות זכות,תנועת עיניים ואישונים במפ קונברגנסיה תקינה לאחר הרחבה: פונדוס-דסקות קצת בולטות מצד האף,ללא בצקת או גודש.מקולות במפ. סהכ קרקעיות תקינות. מה המשעות של הדסקות הבולטות?? זה לא מעיד על בעיה? עליה בלחץ תוך גולגלתי? תודה מראש

23/10/2019 | 12:45 | מאת: תמי

--תיקון נושא ההודעה---

23/10/2019 | 21:06 | מאת: ד"ר אורן גולן

התיאור של הדסקות באמת קצת מבלבל אולם נראה שהרופאה לא התרשמה מגודש או מבצקת לפי מה שכתוב … את יכולה לבקש ממנה להבהיר לך יותר בבירור למה התכוונה … אם יש חשד לבצקת אפשר גם להפנות לus או oct של עצבי הראיה

מנהלי פורום בריאות העין