פלוטרס בעיניים וכאבי צוואר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/10/2019 | 09:57 | מאת: ליהי

היי, אני בת 33 סובלת מפלוטרס 3 חודשים ולא חל שיפור אלא להיפך מרגיש שמתגבר. בבדיקות עיניים הכל תקין לא רואים את התלונות שלי. חשוב לי לציין שהחלו לי במאי כאבים סביב ארובות העיניים וכאבי צוואר חזקים נורא ומאז אני בבדיקות בלי סוף שהכל תקין מלבד זרימת דם בצד שמאל בצוואר וכעת נשלחתי לכיורורג כלי דם ( האורתופד ביצע בדיקה גופנית) ... האם יכול להיות קשר בין התופעה מאחר ויש לי כאבים סביב עין שמאל וכאבי ראש בצד שמאל של הראש יחד עם העצמים הצפים.... בנוסף ראיתי שיש טיפול בלייזר אך משום מה הרופאים כלל לא ממליצים עליו... אפשר לדעת מדוע? והאם ניתן בכל את לבצע ניתוח להסרת הזגוגית?

19/10/2019 | 20:42 | מאת: ד"ר אורן גולן

יכול להיות קשר בין כל הדברים אם יש הפרעה בזרימת הדם בצוואר יתכן וישנה הפרעה גם באספקת הדם לעין … אם ישנה אבחנה של הפרעה בזרימת הדם בצוואר אז למה מחכים ? לפנות בהקדם לבית חולים

19/10/2019 | 21:20 | מאת: ליהי

חשוב לי להסביר, אורתופד שבדק אותי ביצע לי בדיקה גופנית שיצאה תקינה מלבד בדיקה אחת בשם אדסון אם אינני טועה ( בדיקת דופק עם הסטה של ראש ויד) והיא יצאה חיובית בצד שמאל והוא ציין שמאחר והכאבים אצלי בעיקר בצד שמאל של הראש והעין שווה לפנות לכירורג כלי דם לבדוק את מעבר כלי הדם והעצבים על אף שהתמונה שאני מציינת אינה קשורה באופן ישיר ( אין לי נימולים וכאבי ידיים וכו) אבל מפסיק שהכאב מתבטא בצד שמאל.. לכן באמת שאלתי היא האם ישנו קשר לעין כי הצוואר תפוס באופן תמידי וכואב נורא וכך גם הראש...

20/10/2019 | 07:40 | מאת: ליהי

ושוב הנני שואלת.. האם ישנה אפשרות לביצוע לייזר או ניתוח במידה ובדיקות העיניים תקינות אבל אני עדין רואה את העצמים הצפים יום יום זה מאוד משפיע נפשית...

20/10/2019 | 08:09 | מאת: ד"ר אורן גולן

אם כך אז תפני גם לנוירולוג

20/10/2019 | 08:10 | מאת: ד"ר אורן גולן

יש מכרים שדווחו שהלייזר הזה הופך עצם אחד להרבה עצמים קטנים מרחפים …

מנהלי פורום בריאות העין