חודשיים שיש לי הבזקים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/10/2019 | 08:53 | מאת: דוד

בן 66. חודשיים יש לי הבזקים. ה לכתי מייד לרופא שטען שאין לי חלילה קרעים. וגם אין לי היפרדות זגוגית. ואם זה ימשיך באותה עוצמה לבוא עוד חצי שנה. אם יחמיר לבוא מייד. יש לי דאגה מההבזקים. הייתי אתמול אצל עוד רופא. ואותה אבחנה. שאין קרע. אני מבקש לשאול; 1.מה הסיבה שיש הבזקים. 2.האם האופן שיש לי זה לא מסוכן? 3. כל כמה זמן כדאי שאבדק? תודה וגמר חתימה טובה

07/10/2019 | 15:43 | מאת: ד"ר אורן גולן

אם ההבזקים נמשכים אפשר לפנות לבדיקת אולטרא סאונד של גלגל העין ולחפש קרע שאולי לא רואים … ההבזקים נוצרים עקב אינטראקציה מכנית בין פני הזגוגית לרשתית שהינה מערכת עיצבית ולכן ההבזקים … יש גם אבחנה מבדלת ולכן אם זה ממשיך צריך שוב בדיקה … מיגרנות לדוגמא

מנהלי פורום בריאות העין