משך שימוש בטיפות עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/10/2019 | 13:32 | מאת: Celinne

שלום, לפני 20 יום עברתי ניתוח קטרקט,לפני 10 ימים הייתי בביקורת והרופא אמר שהכל בסדר .הביקורת הבאה היא בעוד 16 יום. הרופא אמר להמשיך עם pred forte פעמיים ביום ,אבל לא אמר עד מתי. ..?? בדף שקיבלתי כתוב :"המשך טיפול".השאלה שלי היא עד מתי ?? מכיוון שבאיכילוב לא עונים לטלפון הורדתי אתמול את המינון ל 1 פעם ביום . מה תשובת הרופא? תודה , שנה טובה וגמר חתימה טובה

07/10/2019 | 15:45 | מאת: ד"ר אורן גולן

בדכ טיפול בסטרואידים לאחר ניתוח קטרטקט נמשך כחודש אולם יש מקרים שהרופא יכול להלחליט גם מעבר לחודש תלוי בבדיקת העין

מנהלי פורום בריאות העין