שעורה כלואה האם ניתן להכניס למים חמים לעין?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/10/2019 | 00:05 | מאת: יעל

שלום, במקרה של שעורה כלואה האם זה גם בסדר להכניס מעט מים חמים עם זרם המים במקלחת אל תוך העין על מנת להוות תחליף לקומפרסים בחלק מהיום שאני לא יכולה לעשות קומפרסים? והאם זה הגיוני שכשיש שעורה כלואה (כבר 5 חודשים שלא עברה עם משחות והרופא לא רוצה להפנות לניתוח כי אומר סבלנות) והיא בתוך העפעף בחלק התחתון, אז העין עם השעורה תראה יותר קטנה מהשניה? תודה מראש

07/10/2019 | 15:53 | מאת: ד"ר אורן גולן

לא הבנתי כלכך את השאלה … שעורה כלואה כבר 5 חודשים שמפריעה תחלוף בניתוח מכיוון שהיא כבר נהפכה לכרונית … לגבי מים חמימים לטיפול בשעורה יש לחמם מעל עור העפעף ולא בתוך העין

מנהלי פורום בריאות העין