עניין עיניים כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/10/2019 | 21:50 | מאת: ליאם

שלום. לפני כשבועיים בערך הלכתי לרופא עיניים בגלל גולה קטנה שכאבה בתוך העפעף בעין ימין . הוא קבע שזאת שעורה פנימית ונתן לי אנטיביוטיקה ל10 ימים גם טיפות וגם משחה לפני השינה... לצערי לא כלכך לקחתי בקביעות את האנטיביוטיקה . כרגע המצב הוא שאחרי הטיפול הגולה קטנה אבל היא עדיין נמצאת אך לא כואבת בנוסף בכמה הימים האחרונים אני מרגיש כאבים לא חזקים במיוחד שמקורם מאחורי שתי העיניים , בנוסף מתלווה אל זה ראייה ״מוזרה״ סוג של חוסר פוקוס מדי פעם , ממש קצת כאבי ראש והרגשה שיש נוזלים מעטים בעיניים. פונה לפורום כי לצערי אין תורים לרופאי עיניים בזמן הקרוב... אשמח לקבל תשובות גם לגבי השעורה וגם לגבי מה שרשמתי על הכאבים והקושי ראייה.

07/10/2019 | 15:55 | מאת: ד"ר אורן גולן

שעורה כלואה לפעמים יכולה ללחוץ על הקרנית ולעשות קצת צילינדר ואז אתה תרגיש קצת טישטוש … לגבי כאב ראש לא מתאים … לך לבדיקה

מנהלי פורום בריאות העין