טיפול Floaters - היש מוצא?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/09/2019 | 12:53 | מאת: נדב

שלום ד"ר, אני בן 26 ואני סובל כבר כחצי שנה מאותה הבעיה. ביקרתי אצל שני רופאי עיניים פרטיים שגם עוסקים בניתוחי עין בין היתר ושניהם אמרו לי שלא ניתן לטפל בפלואטרס אלא רק להתרגל, ואחד אמר לי שהניתוח נעשה רק במקרים שיש לאדם קטרקט נדמה לי, אם אין מחלות עין ומדובר רק בפלואטרס אז אין מה לעשות אלא רק לחיות עמם. מה אחוז האנשים ססטיסטית שמתרגל לפלואטרס ויש לו איכות חיים נורמאלית? האם באמת אם אין מחלות עין ורק פלואוטרס לא ניתן לעשות דבר? אני אובד עצות.

22/09/2019 | 02:15 | מאת: ישראל

אני סובל מאותה בעיה, יש טיפול בלייזר בשם: וירטואליזיס הציעו לך?

28/09/2019 | 08:05 | מאת: ד"ר אורן גולן

במקרים קיצוניים ממש של רחפנים ניתן לפנות למומחה רשתית ולהיוועץ אם ניתן לבצע כריתת זגוגית ולקחת בחשבון את כל הסיכונים הכלולים בניתוח כזה

28/09/2019 | 11:37 | מאת: נדב

שני הרופאים שהייתי אצלם (מומחי רשתית) אמרו לי שמה שיש לעשות זה רק "להתרגל" למצב. אני צעיר, מאד עצוב שזה קרה לי. יש לי שני רחפנים בכל עין, באחת נקודה שחורה צפה כמו זבוב ובשניה דמוי נחש מעוגל שקוף..איך יתכן שזה קרה בשתי העיניים בו זמנית?

מנהלי פורום בריאות העין