קפיצות עיניים (עפעפיים) לפעמים בצד ימין ולפעמים בשמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/09/2019 | 11:18 | מאת: סול

שלום דר' לאחרונה, כבר בערך מספר חודשים טובים, ואולי גם כבר במשך חצי שנה, יש לי מדי יום ויום קפיצות בעור מתחת לעיניים (בעפעפיים, אם אני לא טועה) פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל ופעם למטה ופעם למעלה סביב העיניים. זה נמשך לכמה דק ונעלם ואף יכול להופיע שוב במהלך אותו היום. בעבר זה היה קורה לי פעם בכמה חודשים ואו שנים, אבל לא בכל יום כמו בתקופה האחרונה. יש לציין גם שאני לא מרכיבה משקפיי ראייה ואין לי כלל בעיות בראייה. העבודה ביומיומית שלי היא מול מחשב ומספרים חישוביים. רציתי לשאול למה זה קורה? האם זה מעיד על משהו חריג? אשמח למענה מעמיק. תודה רבה לכם.

אם התופעה נמשכת חודשים ללא שיפור, יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים

מנהלי פורום בריאות העין