שבר פיצוץ ברצפת ארובת העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/09/2019 | 22:24 | מאת: שירי

שלום! לפני כמה שנים קיבלתי אגרוף בעין (תאונת עבודה). מדובר בעין שעברה מספר ניתוחי פזילה שנתיים קודם לאירוע ושבה לי הפזילה. בועדה הרפואית בבטל"א נקבע כי יש לי שבר פיצוץ ברצפת ארובת העין וזאת מבלי שעברתי בדיקת סיטי. נקבעו לי 15% נכות צמיתה. 3 רופאם מומחים שערכו לי בדיקה רגילה שללו לחלוטין קיום שבר כזה. האם רק בדיקת סיטי יכלה לאשש אבחנה כזו ובמה מאופיינת פגיעה כזו באם אכן קיימת.

שלום רב, ללא בדיקתך אין לנו דרך לעזור לך. אני מאמין כי אם שלושה רופאים מומחים פסלו מקום של שבר כנראה ואין שבר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין