שטף דם ליד אבל מחוץ לעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/09/2019 | 14:24 | מאת: אפרת

שלום היום הופיע פתאום שטף דם ליד העין( העין לא אדומה) , לא קיבלתי מכה,( אולי גירדתי מבלי לשים לב) לפני כ3.5 חודשים היה לי באותה עין חור ברישתית שטופלה בבהח בלייזר, בביקורות הכל היה בסדר האם יש קשר, ולמה נוצר שטף הדם?

07/09/2019 | 14:45 | מאת: ד"ר אורן גולן

שטף דם על פני הלחמית של העין יכול להופיע בצורה ספונטנית, עקב יתר לחץ דם, שיפשוף או מכה וגם אצל אנשים שנוטלים מדללי דם כמו אספירין, כמות נמוכה של טסיות בדם … אין קשר לחור ברשתית שהיה לך … אם דימום כזה חוזר על עצמו מספר פעמים יש לבצע בירור … ברוב המקרים שטף הדם עובר לאחר שבוע או שבועיים לבד

מנהלי פורום בריאות העין