דלקת בעין- שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/08/2019 | 14:39 | מאת: מור

לפני מספר ימים התחלתי לחוש באי נוחות בעין, והיא דמעה לעיתים קרובות, ובנוסף חשתי כאב בעיקר בעפעף התחתון. אתמול היא כבר התחילה להיות אדומה וכואבת יותר. שמתי פעמיים טיפות עיניים, שחשבתי שהן לטיפול בדלקת, אך לאחר בדיקה באינטרנט התברר כי אלה טיפות לטיפול בהורדת הלחץ התוך עיני. האם השימוש בהן גרם לנזק בעין? ומה מומלץ לעשות כדי לטפל בדלקת/האם שימוש במשחה או טיפות מסוימות ? תודה רבה

05/09/2019 | 13:37 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום מור, שמוש חד פעמי בטיפות להורדת לחץ לא גורמות לנזק חוץ ממקרים מאוד מאוד נדירים כך שלא הייתי דואג. לגבי הדלקת - יש סוגים שונים ועליך לפנות לרופא עיניים לצורך איבחון וטיפול מתאים.

מנהלי פורום בריאות העין