רעד בעין פלוס חסימת וריד

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/08/2019 | 14:57 | מאת: סוו

שלום, אשמח להתייעצותכם אני בן 39 קיבלתי מכה בעבודה בתוך העין שלי לאחר מכן התחלתי לראות באופן מטושטש ובשעות הבוקר אני סובל מרעד בשריר העין באותה עין "צד שמאל", תוצאות הבדיקות אצל הרופאים מעידות על חסימה בווריד העין ולדברי הרופא החסימה לא קשורה כלל במכה שקיבלתי . המליצו לי להזריק בבית חולים זריקה חודשית בשם אבסטין lucntis 3 פעמים לכל חודש " את הזריקה הזריקו בחודש 5 6 7 " . בחודש אוגוסט ביצעתי בדיקה כדי לראות אם השתפר המצב אבל המצב עדיין לא השתפר . המלצות הרופא להחליף את האבסטין בעין שמאל ב 3 Lucntis זריקות חודשיות . האבחנות הנוכחיות - - Venous tributary (BRANCH) occlusion of retina אני מקווה שתענו לי ותעזרו לי האם אני צריך נוירולוג או לא ומה אני צריך לעשות בכלל,בתודה מראש

יש להמשיך טיפול בהתאם להוראות רופא העיניים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין