שיפור הראייה לאחר עליית מספר בעקבות מצב לחץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/08/2019 | 19:21 | מאת: אנה

שלום רב, רציתי לשאול, לפני שהתגייסתי לצבא עשו לי בדיקת עיניים והראייה שלי היתה 6/6. לאחר שהשתחררתי, נהיה לי מספר של רבע וחצי ואז לאחר כמה שנים גדל לחצי ו3/4 (למרחוק) וממשיך לעלות. מה הסיבה שבגללה נהיה מספר כזה לאחר גיל 20 כשלפני זה הראייה היתה 6/6 ובנוסף אין אצלי במשפחה הורים/סבים/אחים, שהיו צריכים משקפיים. ככה שזה לא בתורשה. ואם הראייה היתה טובה האם ניתן כעת בדרך כלשהיא (מלבד ניתוח) לשפר אותה? יש לציין שבצבא היה לי מאוד קשה ומצבי לחץ מאוד גדולים והתזונה גרועה ממש. בתודה,

יש מקרים רבים בהם המספר מופיע בשנות ה 20. אם הראיה אינה טובה צריך להתאים משקפיים.

מנהלי פורום בריאות העין