בדיקה כללית אצל רופא עיניים וטיפות לצורך הבדיקה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/08/2019 | 19:10 | מאת: אנה

שלום רב, אני רוצה להגיע לרופא עיניים לבדיקה כללית, מכיוון שהפעם האחרונה שנבדקתי לפני שנים היתה דיי טראומטית בגלל הטיפות ששמים לפני הבדיקה, לאחר מכן הראייה היתה מטושטשת לכמה שעות וזה היה דיי טראומטי בשבילי. לשאלתי, האם בשביל לעבור בדיקת עיניים כללית חייבים לשים את הטיפות? יש לי בתורשה שני הורים עם קטרקט, האם בשביל לבדוק את זה צריך/חייב גם טיפות? ולבדיקה כללית אצל רופא עיניים חייב טיפות? בתודה מראש

שלום רב, בדיקת עיניים כללית חייבת להכיל הרחבת אישונים. הטיפות נותנות ראיה של קרקעית העין והרשתית ויכולה לתת פתרונות ואבחון מדוייק. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין