בדיקת ראיה לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/08/2019 | 08:57 | מאת: קרן

דר שלום רב היום בבוקר ביצענו בדיקת סינון ראיה אצל ביתי בת ה4 בטיפת חלב . לטענת האחות היא עברה את בדיקת הסינון אך בכל זאת לגשת לרופא עיניים כי היא התקשתה מעט בזיהו 1 של צורה . לאחר ביקור אצל הרופאה טענה כי הילדה רואה 6/9 והיא עדיין קטנה ולבוא שוב לביקורת בעוד חצי שנה. אבל אני דיי מודאגת ולחוצה.. האם כדאי ללכת לרופא באופן פרטי עוד קודם ? תודה מראש על המענה

אם הרופאה אמרה שהבדיקה תקינה אז מדוע בדיקת נוספת? בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

18/08/2019 | 13:57 | מאת: קרן

היא לא אמרה "תקינה" היא רשמה רואה 6/9 ויש לחזור עוד חצי שנה לביקורת ...

מנהלי פורום בריאות העין