קטרט אחורי עין שמאל ראיה מטושטשת.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/08/2019 | 16:32 | מאת: חגית

שלום רב, 1.סוכרתית בבדיקת שנה שיגרתית (בדיקה שניה) 2. מסתבר שיש בעין שמאל קטרט צעירים? 3.גם בימין פחות רחב. 4.בעין שמאל הגדירו זאת כקטרקט אחורי?המצריך ניתוח..(על פי 3רופאים שונים שטענו שאין צורך למהר להכניס גוף זר וכו' . בבוא העת לכאן או לכאן הניתוח יקרה) 5.השאלה היא:האם זה נכון לחכות?האם ככל שהקטרט מתקדם ומתרחב יותר מסובך להסירו?מזכירה קטרקט אחורי,אשמח לפירוט"אחורי".? הבנתי שלאחר הניתוח ,יש צורך בעוד פעולה של לייזר? מודה מראש על ההסבר.

את הקטרטקט נהוג להסיר כשהוא מפריע לתפקוד היום יומי וגורם להפרעה, יש צורך בבדיקה, אך סביר להניח שהמתנה לא תגרום לסיבוכים, אך אין אפשרות אחרת לשיפור בראיה בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין