שתן לתינוק בעין האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/08/2019 | 03:54 | מאת: מודאג

היום החלפתי לתינוק שלי בעגלה והוא פתאום התחיל לעשות פיפי וננסה לו כמות גדולה לשתי העיניים. לא היה לי עם מה לנקות לו באותו רגע אז רק אחרי שישן חצי שעה באוטו ניקיתי לו את העיניים בקצת מים. האם יכול להיות שנפגעה לו הראייה מזה? הראיתי לו את עצמו במראה והוא לא חייך כמו בדרך כלל שהוא מזהה את עצמו

שלום רב, יש לשטוף היטב במים זורמים. ולגשת לבדיקה אצל רופא הילדים. אם אין התפתחות של דלקת והעיניים לא אלרגיות אין סיבה לדאגה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין