חשוב. שאלה בנושא.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/08/2019 | 18:24 | מאת: שולי.

שלום רב, בן 41 חשד לגלוקומה ובעין אחת CSR, (שלדעת הרופאים, אין מקום להתערבות בשלב זה, אלה רק מעקב). נוטל לעיתים טיפות למניעת יובש, בד"כ: וי-קרימה, לאחרונה הומלץ לי ע"י הרוקחים על טיפות עיניים "בפנטן" שעמידות יותר, אך מכיון ה-CSR שכחתי לשאול, האם מכילות סטרואידים או משהו דומה..? (שכידוע יכולות להחמיר את מצבי), ממתין לתשובה ולא נוטל בינתיים. תודה מראש על זמנך.

אין בטיפות סטרואידים ואין מניעה משימוש בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

08/08/2019 | 11:34 | מאת: שולי.

רב תודות..!

מנהלי פורום בריאות העין