קטארקט משני לאחר טיפול בהפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/08/2019 | 10:52 | מאת: Salomon Benisty

שלום דר' אני בן 65 לפני כ 3 שנים עשיתי ניתוח קטארקט בשתי העיניים.(היה לי מספר מינוס גבוה). לאחר כשנתיים הייתה לי עבירות חוזרת בעין ימין ועשיתי טיפול הלייזר. לאחר מספר חודשים אותה תופעה היתה בעין שמאל. - אך בגלל שלפני כעשרים שנה היתה לי הפרדות רשתית בעין שמאל - הרופא המטפל ממליץ לא לעשות לייזר ואני נשארתי עם עין שמאל בראייה מאוד נמוכה. מה ניתן לעשות ? תודה!

הטיפול היחיד הוא בלייזר, יש לשקול האם התועלת בטיפול מצדיקה את הסיכון.

מנהלי פורום בריאות העין