תופעות מוזרות בשבועיים האחרונים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/08/2019 | 19:14 | מאת: בר

ערב טוב בת 45, בשבועיים האחרונים מרגישה סחרחורות עם בחילה כאילו מטלטלים לי את הראש בעת הזזת הראש כלפי מטה , מעלה ולצדדים , בעת שזה קורה אני מרגישה שהעיניים לא בפוקוס ואף הפרעה שאני מביטה לצד שמאל בשדה הראייה אתמול ביצעתי mri ראש ממתינה לתוצאות, שמתי לב שאני מנסה להרכיב משקפיים למרחק אז המצב משתפר , יש לציין שבאופן יומיומי אני לא מרכיבה משקפיים . האם זה יכול להיות קשור לראייה תודה רבה על המענה מה ושבוע טוב

שלום רב, יש לפנות לניורולוג וניורואופטלמולוג לשלול בעיות נוספות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין